Ονειρεύεστε τον τέλειο γάμο;
Εμείς τον κάνουμε πραγματικότητα!

Με πολυετή εμπειρία στη δημιουργία μοναδικών και αξέχαστων γαμήλιων εκδηλώσεων, είμαστε εδώ για να φροντίσουμε κάθε λεπτομέρεια με απόλυτη ακρίβεια και κομψότητα.

Από την επιλογή του τέλειου χώρου, τη διακόσμηση, την κατασκευή των προσκλητηρίων, μέχρι την επιλογή του κατάλληλου catering και την ψυχαγωγία, καλύπτουμε κάθε ανάγκη της μεγάλης σας ημέρας.

Κατανοούμε ότι κάθε ζευγάρι είναι μοναδικό και έχει τις δικές του επιθυμίες και ανάγκες. Γι’ αυτό προσφέρουμε προσαρμοσμένες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες σας απαιτήσεις. Είτε πρόκειται για έναν ιδιωτικό και διακριτικό γάμο, είτε για μια πολυτελή και θεαματική εκδήλωση, είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε σε κάθε βήμα.

Συνεργαζόμαστε με τους κορυφαίους προμηθευτές στη βιομηχανία για να εξασφαλίσουμε ότι η μέρα του γάμου σας θα είναι άψογη. Με την απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια και την εμμονή μας στην ποιότητα, η επιτυχία της ημέρας σας είναι εγγυημένη.

 

Στόχος μας η ομορφότερη ημέρα της ζωής σας να είναι μοναδική!

402232049_877168767447419_5128885643780923093_n

Γνωριμία

Το πρώτο βήμα για τον σχεδιασμό και την οργάνωση του γάμου σας ξεκινά με τη γνωριμία μας.

Κατά τη διάρκεια της αρχικής μας συνάντησης, θα ακούσουμε τις επιθυμίες σας, θα συζητήσουμε το στυλ του γάμου που επιθυμείτε (vintage, boho, μοντέρνο, ρομαντικό, minimal), θα κατανοήσουμε το προσωπικό σας γούστο και θα συζητήσουμε πώς έχετε φανταστεί τον γάμο σας.

Με βάση αυτές τις πληροφορίες, θα σας παρουσιάσουμε μοναδικές προτάσεις που ανταποκρίνονται στη δική σας αισθητική.

Σχεδιασμός και Οργάνωση

Οι υπηρεσίες του σχεδιασμού και της οργάνωσης του γάμου σας, σχετίζονται με το συνολικό αποτέλεσμα.

Από την πιο μικρή λεπτομέρεια, μέχρι και την πιο σημαντική, τον σχεδιασμό του προσκλητηρίου και της μπομπονιέρας, μέχρι και την επιλογή των αναμνηστικών δώρων για τους καλεσμένους σας, είμαστε δίπλα σας, βήμα – βήμα να σας καθοδηγήσουμε για ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Έχοντας σχεδιάσει τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια, πετυχαίνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα στην οργάνωση του γάμου σας.

 

pexels-mastercowley-1128783